• Lihkku beivvin

I dag er deg samenes nasjonaldag. Mona P har strikket to flotte nasjonaldrakter i dokkestørrelse. Med bildet av dem sier vi Lihkku beivvin, gratulerer med dagen.

• Foreldreundersøkelsen 2020 - resultat

67 av 79 foreldre svarte på undersøkelsen, 85%. Det er vi godt fornøyde med selv om det var enda bedre svarprosent i 2019 . Områdene det ble spurt om var de samme som i 2019: Ute- og innemiljø, relasjon mellom barn og voksen, barnets trivsel, informasjon, barnets utvikling, medvirkning, henting og levering, tilvenning og skolestart, tilfredshet. Det kunne svares på en skala fra 0-5, der 5 var best.

Samlet gjennomsnittlig score på alle spørsmålene er 4,5, det samme som i 2019.

Under her finnes mer detaljerte oversikter

• Nye barn i barnehagen

Da er vi i gang med nytt barnehageår, og 22 nye barn har begynt eller skal begynne hos oss. Vi gleder oss til å bli kjent med dere alle sammen. Dette barnehageåret er det 79 barn i barnehagen fordelt på fem avdelinger.

• Endringer på avdelingene fra sommeren 2020

Vi vil også ved dette barnehageopptaket ta inn mange barn under 3 år, derfor kommer vi til å gjøre noen endringer på barnegruppene fra sommeren 2020.

• Foreldreundersøkelsen 2019 - resultat

71 av 79 foreldre svarte på undersøkelsen, 90%, det er vi veldig godt fornøyde med. Områdene det ble spurt om var: Ute- og innemiljø, relasjon mellom barn og voksen, barnets trivsel, informasjon, barnets utvikling, medvirkning, henting og levering, tilvenning og skolestart, tilfredshet. Det kunne svares på en skala fra 0-5, der 5 var best.

Samlet gjennomsnittlig score på alle spørsmålene er 4,5.

Under her finnes mer detaljerte oversikter

• Oppskrift grove rundstykker

• Oppskrift grønnsaksmuffins

• Regnbueløven kan være en god lekekamerat

• Regnbueløven kan kose og trøste

• Regnbueløven

Regnbueløven er trygg og god. Han kan trøste og forstå, men kan også spørre, hva tenkte du nå?

• Venner

Vi er venner, vi er sammen, det er fint at vi er her.
    Vi kan springe, vi kan hoppe, vi kan klatre opp i trær!
    Det er godt at venner finnes, men fortell hva er en venn?
    Det er en som jeg kan glede og som gleder meg igjen.

• Velkommen til nytt barnehageår

Med bilde av to flotte jenter som akkurat har begynt på Stjerneskudd ønsker vi alle barn og foreldre velkommen til nytt barnehageår

• God sommer!

Med bilde av to gode venner ønsker vi alle barn, foreldre, ansatte og andre som har tilknytning til Tolpinrud barnehage en riktig god sommer.

• VÅR

• Maling med gaffel

2 år- full konsentrasjon - fine farger - maling med gaffel

• SNØ, MASSE SNØ!

• Nissefest tirsdag 4.desember

I dag har vi hatt vår årlige nissefest, stor stas for både barn og voksne

• Regnbueløven har kommet til Tolpinrud barnehage

I dag har Regnbueløven kommet til oss i Tolpinrud barnehage. Og det kom ikke bare en, det kom seks Regnbueløver!! Nå har de flyttet inn i hvert sitt hus på avdelingene.

• Ringkolltoppen torsdag 4.oktober 2018 - SNØ!

Stjerneskudd og de eldste barna på Måneskinn var på busstur til Ringkollen. På veien oppover gikk regnet mer og mer over til snø, og på Ringkollen lå det litt snø på bakken, det begynner å bli vinter!!

• Håndvask sammen med andre tiltak gir færre syke barn

Nå går vi inn i en periode med store muligheter for å bli smittet av influensa, forkjølelse, omgangssyke osv. God håndvask reduserer både risikoen for å bli syk selv og for å smitte andre.
    Husk å vaske hendene når dere kommer til/går fra barnehagen, gjelder barn, foreldre, ansatte og alle andre som er i barnehagen

• Vi har fått brev fra Regnbueløven

Onsdag 26.september fikk vi brev fra Regnbueløven. Han jobber i Afrika som jungeltelegraf, men sparer penger for at han skal kunne komme å bo hos oss i Tolpinrud barnehage. Hele brevet fra Regnbueløven kan du lese på bildet.

• Stjerneskudd på blåbærtur 30.08.18

• Resultat av brukerundersøkelsen 2018

78% av foreldrene i Tolpinrud barnehage svarte på brukerundersøkelsen. Et samlet resultat viser at foreldre fortsatt er godt fornøyde med barnehagen. På en skala fra 1-6, der 6 er best, ble helhetsvurderingen 5,3

• Vår på Kilemoen

Nå våkner naturen til liv igjen etter vinteren. På Kilemoen finnes det mange småkryp som er spennende å studere.

• Nå kommer våren

Her koser to av de minste barna i barnehagen seg i søledammen. Vann er spennende!

• Julevandring i Hønefoss kirke

Romfarergruppa var på julevandring i Hønefoss kirke tirsdag 12.desember.

• Mat og kosthold

Regnbuen har laget et flott tre som viser hvor det vokser frukt og grønnsaker

• Regnvær gir søledammer - vi koser oss ute!

• Årets fargekonge i Tolpinrud barnehage

Vi har hatt en super og ekstremt fargerik fargefest! Med pølser, disco og pinjata. Vi har fortsatt igjen et par uker med tema farger! Bra jobba fargekonge.

• Velkommen til oss.

”Et univers av muligheter”.